1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Om os

Vi er 4 vininteresserede venner som igennem mange år har besøgt vinområder og producenter i Europa.  At besøge vinproducenterne på deres hjemmebane giver en tættere forbindelse til den vin du drikker, og nydelsen ved at drikke vin er efter vores mening højere når man samtidig tænker tilbage på et besøg, i marken, man ved hvorfor vinen smager som den gør, hvordan den er fremstillet, osv. Og vin er lige pludseligt ikke bare noget der fremstilles på en fabrik og købes i en beholder i et supermarked eller en vinhandler - men et landbrugsprodukt. Producenten har jord under neglene for det er et menneske som laver vinen og han har arbejdet hårdt for at få det til at lykkes. Hvert år giver nye udfordringer og ender med et resultat der er lidt anderledes end tidligere år - hver årgang er unik. 

 

Igennem årene har vi derfor stødt på vine som har en helt speciel historie, men desværre slipper den vin vi har bragt med hjem fra turene hurtigt op. og ikke alle er nemme at finde hjemme i Danmark. 

 

Disse historier og de fantastiske vine vil vi gerne udbrede til andre mennesker i vores netværk gennem Venner og Vin. Det er vores mål at  så mange som muligt kan dele fornøjelsen med os - og til meget attraktive priser Vi har ingen butik der skal tjenes penge ind til, ligesom vi har minimale lageromkostninger.  Du finder derfor ikke samme vin billigere andre steder, hvis du overhovedet kan finde den. 

 

Når du handler hos Venner og Vin

  • Prisen per flaske er den samme uanset om du køber 6 eller 24 flasker - for avancen er helt i bund
  • Men du køber minimum 6 flasker ad gangen som du dog kan blande som du vil blandt vores udvalg
  • Du betaler 110 kr pr ordre i fragt ved levering på Sjælland, 150 kr. for levering til resten af Danmark. Fri fragt ved 12 flasker eller ordrer på over 2.000 kr.
  • Du kan også afhente din vin hos en af de 4 partnere hvis du bor i nærheden
  • Efter gennemførelse af køb her på hjemmesiden modtager du en ordrebekræftelse, hvorefter du senere modtager faktura med betalingsinformation 
  • Vi leverer over hele Danmark indenfor 1-3 dage efter modtaget betaling